Hans Kraay junior is te gast tijdens de netwerkbijeenkomst van Only for Men en FSM van Fred van der Hoorn (inzetje).
Hans Kraay junior is te gast tijdens de netwerkbijeenkomst van Only for Men en FSM van Fred van der Hoorn (inzetje).

Voetbalcafé in Rosmalen met Hans Kraay junior en Danny Verbeek

Voetbal 786 keer gelezen

Op dinsdagavond 9 april presenteren Only for Men en FSM Sports Management samen een gezellig netwerkevenement met voetbalcafé in Rosmalen met als special guests voetbalanalist Hans Kraay junior en FC Den Bosch-aanvoerder Danny Verbeek.

“Het belooft een heel gezellige avond te worden met een hapje en drankje en natuurlijk heel veel slappe voetbalpraat. Een beetje in de stijl van Voetbal Inside”, vertelt oud-profvoetballer en directeur van FC Den Bosch Fred van der Hoorn, die vandaag de dag als directeur/eigenaar van FSM Sports Management profvoetballers begeleidt. Een groot deel van deze spelers is op 9 april aanwezig tijdens het voetbalcafé met panelleden Hans Kraay junior en Danny Verbeek. Onder aanvoering van gespreksleider Simon Zijlemans - onder andere bekend van Voetbal Inside - halen zij anekdotes op en bespreken zij de hot topics in het voetbal waarbij het wel en wee van FC Den Bosch ongetwijfeld ook de revue passeert. Daarnaast presenteert Only for Men - specialist op het gebied van trendy mannenmode - de nieuwe zomercollectie. 

De avond vindt plaats in de winkel van Only for Men aan de Raadhuisstraat 4C in Rosmalen. Gratis toegang, maar je moet je wel vooraf aanmelden via rosmalen@onlyformen.nl. Doe dit snel, want er is plek voor ongeveer 150 gasten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant