Meerdere woningen in de Rozenstraat in Rosmalen zijn zaterdagavond uit voorzorg ontruimd nadat er een op een explosief lijkend voorwerp in een van de huizen was aangetroffen.
Meerdere woningen in de Rozenstraat in Rosmalen zijn zaterdagavond uit voorzorg ontruimd nadat er een op een explosief lijkend voorwerp in een van de huizen was aangetroffen. Foto: Bart Meesters

‘Explosief’ in woning in Rosmalen

112 453 keer gelezen

Zaterdagavond kregen de bewoners van een woning aan de Rozenstraat in Rosmalen de schrik van hun leven. Toen zij thuiskwamen zagen zij een op een explosief lijkend voorwerp in de gang van hun woning liggen.

De bewoners hebben meteen de politie gebeld die met meerdere eenheden uitrukte. Meerdere woningen in de straat werden uit voorzorg ontruimd. Na nader onderzoek door een explosievenverkenner van de politie bleek het uiteindelijk niet om een explosief te gaan, waarna de bewoners van de ontruimde woningen weer naar huis konden gaan. Wat het object wel was, is nog niet bekend. 

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant