The Explosion Rockets bestaat uit Joost Roest, Martien van Engelen, Frans van Esch, Hank van Empel en Thom Sens.
The Explosion Rockets bestaat uit Joost Roest, Martien van Engelen, Frans van Esch, Hank van Empel en Thom Sens. Foto: The Explosion Rockets

Terug naar de ‘Golden Years’ met The Explosion Rockets

Human Interest 509 keer gelezen

REGIO | Pink-rock wordt eenmalig Summer-rock met een optreden van The Explosion Rockets op zaterdag 28 augustus in De Oude Herberg aan de St. Lambertusstraat 72 in Cromvoirt.

Het is een traditie dat The Explosion Rockets op 1e Pinksterdag optreden in het Wapen van Cromvoirt in Cromvoirt. Al 25 jaar lang staat de band met Pinksteren op het podium in het hartje van Cromvoirt om de Rock ’n Roll muziek uit de eindjaren vijftig en beginjaren zestig weer te laten herleven. De belangstelling hiervoor is altijd enorm. In 2020 ging het echter niet door vanwege COVID-19. Ook in 2021 kwam Pinksteren nog te vroeg voor een optreden. De nieuwe uitbaters Vicky en Rob Schuurmans wilden deze traditie toch voortzetten en gingen met de band om tafel om een nieuwe datum te prikken. Met als resultaat dat Pink-rock éénmalig Summer-rock wordt. 

Praktische informatie

De zaal gaat zaterdag 28 augustus om 19.30 uur open en de band start het optreden om 20.30 uur. Tickets kosten 10 euro. Reserveren: vicky@deoudeherbergcromvoirt.nl, telefonisch op 0411-745093 of op 06-45928586 (Thom Sens), of mailen naar thom_sens@hotmail.com of explosionrockets@hotmail.com. Tickets aan de zaal kosten 15 euro. Bezoekers mogen alleen binnen als ze tweemaal zijn gevaccineerd. Meer informatie: www.explosionrockets.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant