Comedy Vibe bij PERRON-3 in Rosmalen
Comedy Vibe bij PERRON-3 in Rosmalen

Avondje lachen met Comedy Vibe bij PERRON-3 in Rosmalen

Human Interest 116 keer gelezen

ROSMALEN | Comedy Vibe is terug van weg geweest! Op zaterdag 18 juni zijn maar liefst vier stand-up comedians op één avond te zien bij PERRON-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. Corona gooide voor een lange tijd roet in het eten, maar de ultieme stand-up comedy beleving is terug.

Lachen is niet alleen gezond, het verbindt mensen. Dat is het doel van Comedy Vibe: jong en oud, mannen en vrouwen bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven. Heb jij een keer zin in iets anders dan de bioscoop of het café? Laat je verrassen en kom naar Comedy Vibe! Scoor je ticket en train je (lach)buikspieren. Sit down, relax and enjoy!

Alleen maar headliners

Deze editie worden de bezoekers getrakteerd op alleen maar headliners: Jeffrey Spalburg, Arie Koomen, Nabil en Vincent Geers. De stand-up comedians maken gebruik van hun talent om de actualiteit, persoonlijke observaties, maar ook het publiek, ter plekke te verwerken in de show. Dat interactieve element maakt het zo verrassend. Elke avond is uniek en heeft een eigen vibe door de interactie tussen de comedians en het publiek. Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en veel humor.

Afterparty met DJ en hapjes

Blijf na de show nog even hangen voor een kleine afterparty, waar we losgaan op de lekkere tracks van de DJ. Geniet van wat heerlijke versnaperingen en drankjes, onder het genot van fijn gezelschap. Jong, oud, man, vrouw, dik, dun, donker of wit: iedereen is van harte welkom! Bij Comedy Vibe draait het om een fantastische avond samen te beleven. Zeker nu belooft het een groot feest te worden, aangezien het al een lange tijd geleden is.

Meer info en kaartverkoop

Comedy Vibe is te zien op zaterdag 18 juni in de Theaterzaal van PERRON-3 in Rosmalen. Aanvang om 20.30 uur. Speelduur: circa 2,5 uur (met pauze). Entree kost 18 euro. Kaarten zijn te koop via www.perron-3.nl/agenda, de theaterkassa in PERRON-3, of telefonisch op 073-8507550. Meer informatie: www.comedyvibe.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant