Hannah Mae komt op zaterdag 10 mei naar Theater aan de Parade in Den Bosch voor de allereerste editie van het nieuwe Nederlandstalige popmuziekfestival ‘Moerstaal - ijzersterk’.
Hannah Mae komt op zaterdag 10 mei naar Theater aan de Parade in Den Bosch voor de allereerste editie van het nieuwe Nederlandstalige popmuziekfestival ‘Moerstaal - ijzersterk’. Foto: Jantina Talsma

Den Bosch krijgt nieuw Nederlandstalig popmuziekfestival

Human Interest 789 keer gelezen

Theater aan de Parade en Willem Twee muziek en beeldende kunst kondigen met trots de lancering aan van een nieuw Nederlandstalig popmuziekfestival in Den Bosch: ‘Moerstaal - ijzersterk’. 

De eerste editie van het evenement vindt plaats op zaterdag 11 mei in Theater aan de Parade. De tweede editie is gepland op zaterdag 19 oktober 2024 in Willem Twee Poppodium. Het concept van Moerstaal is eenvoudig en krachtig: het viert de moderne Nederlandstalige popmuziek die momenteel populairder is dan ooit. In een tijd waarin Nederlandstalige muziek de hitlijsten domineren, willen Theater aan de Parade en Willem Twee muziek en beeldende kunsten een platform bieden voor originele artiesten die zowel tekstueel als muzikaal iets te zeggen hebben.
“Bij Moerstaal draait het allemaal om kwaliteit”, aldus Gijs van Schijndel, creatief en uitvoerend producent muziek & festivals bij Theater aan de Parade. “Verwacht de allerbeste Nederlandstalige popmuziek van dit moment. Of het nu gaat om indie-bands, zoals Droom Dit, of meer toegankelijke pop van Thijs Boontjes en Hannah Mae; Moerstaal biedt een gevarieerde line-up die de diversiteit van Nederlandstalige muziek viert.”

De eerste editie van ‘Moerstaal- ijzersterk’ vindt plaats op zaterdag 11 mei van 20.00 tot 01.00 uur bij Theater aan de Parade. Een kaartje kost 27,50 euro en is te bestellen op theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant