Op de Ibiza-markt vind je ongeveer 60 moderne hippies met een bijzonder gevarieerd aanbod aan originele Ibiza- en Bohemian-lifestyle artikelen.
Op de Ibiza-markt vind je ongeveer 60 moderne hippies met een bijzonder gevarieerd aanbod aan originele Ibiza- en Bohemian-lifestyle artikelen. Foto: De Vaste Clique

Ibiza-markt bij het Werkwarenhuis op de Bossche Tramkade

Human Interest 1.704 keer gelezen

Op zondag 14 april vindt de jaarlijks terugkerende Ibiza-markt plaats op het terrein van het Werkwarenhuis aan de Tramkade in Den Bosch.  

Op de Ibiza-markt vind je ongeveer 60 moderne hippies met een bijzonder gevarieerd aanbod aan originele Ibiza- en Bohemian-lifestyle artikelen. Met de Ibiza-markt zet de organisatie Hip & Happy events in samenwerking met het Werkwarenhuis een uniek dagje uit neer voor jong en oud. Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele busjes kan de bezoeker natuurlijk ook genieten voor een hapje en drankje in een relaxte setting met vinyl DJ Kingston Hi-FI. Ook aan beleving is gedacht. Neem bijvoorbeeld plaats voor een ontspannende massage, laat je versieren door de body- en face-art artiest en bekijk de vele kunstobjecten binnenin en rondom het Werkwarenhuis. De markt zelf vindt buiten plaats van 12.00 tot 18.00 uur en is voor iedereen helemaal gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website:
https://hipandhappyevents.nl/agenda/.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant