In de eerste editie treden tien jonge kleinkunstenaars op, veelal (oud)studenten van de Koningstheateracademie.
In de eerste editie treden tien jonge kleinkunstenaars op, veelal (oud)studenten van de Koningstheateracademie. Foto: Jaap Joris Vens

Eerste editie ‘Liedjes uit de la’ bij Podium Azijnfabriek

Human Interest 360 keer gelezen

‘Liedjes uit de la’ is een nieuw podium waar kleinkunstenaars hun werk ten gehore kunnen brengen. Het podium is in het leven geroepen vanuit de gedachte dat er teveel mooie liederen ongezongen in een la blijven liggen. 

Bij ‘Liedjes uit de la’ worden die nummers uit de la gered: kleinkunstenaars proberen nieuwe liedjes uit, of ze stoffen oud werk af om het voor publiek leven in te blazen. Hoe dan ook krijgt het publiek een unieke avond voorgeschoteld vol liedjes die ze nooit eerder hebben gehoord. 

De eerste editie van ‘Liedjes uit de la’ vindt plaats op woensdagavond 17 april in Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat 19 in Den Bosch. In deze eerste editie treden maar liefst tien jonge kleinkunstenaars op, veelal (oud-)studenten van de Koningstheateracademie. Het wordt een gevarieerde avond. Van groepsnummers over Griekse goden, tot indringende solo’s over karton!

De artiesten van de avond zijn: Bram Scharpach, Sander Beens, Rosalie Custers, David Goovaerts, Fee Oomes, Thirze Rebergen, Jikke Schepers, Iris Schröder, Wouter Scharpach en Ynthe Vucsán. Kijk voor meer informatie op de website van Podium Azijnfabriek: https://podiumazijnfabriek.nl/event/liedjes-uit-de-la/..

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant