'Een theaterbezoek voor vrienden is nét even leuker!', aldus Merel Rombouts, coördinator vrienden programma.
'Een theaterbezoek voor vrienden is nét even leuker!', aldus Merel Rombouts, coördinator vrienden programma. Foto: Jasper Loeffen

Word ‘vriend’ van Theater aan de Parade en steun zo culturele projecten

Kunst en cultuur 274 keer gelezen

DEN BOSCH | De afgelopen maanden heeft Theater aan de Parade honderden nieuwe vrienden mogen verwelkomen. Éen ding hebben zij gemeen: ze steunen Theater aan de Parade en maken op die manier bijzondere culturele projecten mogelijk. Daarvoor is Theater aan de Parade hen natuurlijk erg dankbaar!

Mede dankzij de steun van deze ‘vrienden’ heeft Theater aan de Parade onlangs een prachtig driedaags blaasmuziekfestival ‘Horn of Plenty’ neergezet. Ook de eerste editie van ‘Gerenoveerd!’ zag het levenslicht in Podium Azijnfabriek dankzij de steun van de vrienden. Een bijzondere reeks avonden waarop bekende cabaretiers of theatermakers jonge talenten uit de stad of regio de kneepjes van het vak bijbrengen. Richting de opening van het nieuwe theater, zet Theater aan de Parade nog nadrukkelijker in op het stimuleren van theaterbezoek onder jongeren. Zo wil deze schoolvoorstellingen mogelijk maken, zodat de jeugd kennis kan maken met theater en muziek.

Welkom bij de vriendenclub

Help jij de ambities van Theater aan de Parade verder uit te bouwen? Wees dan welkom bij de vriendenclub en geniet van mooie voordelen en unieke vriendenactiviteiten! Word nu vriend en bestel vanaf 8 juni als eerste kaarten voor het nieuwe seizoen. Je bent al vriend voor 50 euro per jaar (voor 2 personen).
Meer info en aanmelden: www.theateraandeparade.nl/vriend.

Uit de krant