Vrijetijdskunstenaars uit het hele land nemen op zondag 12 juni deel aan de tweeëndertigste editie van de Bossche Amateur Schilderdag (BAS).
Vrijetijdskunstenaars uit het hele land nemen op zondag 12 juni deel aan de tweeëndertigste editie van de Bossche Amateur Schilderdag (BAS).

Amateurschilders nemen bezit van Bossche binnenstad

Kunst en cultuur 353 keer gelezen

DEN BOSCH | De sfeervolle binnenstad van Den Bosch is op zondag 12 juni weer het werkterrein van vrijetijdskunstenaars uit het hele land tijdens de tweeëndertigste editie van de Bossche Amateur Schilderdag (BAS).

Vrijetijdskunstenaars die nog aan deze dag willen deelnemen, moeten zich vóór 5 juni opgeven bij de penningmeester van Stichting Bossche Amateur Schilderdag op telefoonnummer 073-6137225, of mailen naar wi.rijt@planet.nl met vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats.
Deelname kost 14 euro per persoon. Na aanmelding worden deelnemers op zondag 12 juni tussen 09.00 en 11.00 uur verwacht bij de informatiebalie in de Visstraat. Daar ontvangt u uw deelnemerskaart en gedeeltelijke compensatie voor de parkeerkaart. U kunt na een kopje koffie met een Bossche bol een plekje opzoeken om heerlijk te tekenen of te schilderen. Aan het eind van de middag (vanaf 16.30 uur) is er gelegenheid uw werk te exposeren in de kramen die staan opgesteld in de Visstraat. Hier vindt ook de beoordeling plaats voor de BAS-prijs door een deskundige jury. Uw werk moet dan wel om uiterlijk 17.00 uur aanwezig zijn.

Wilt u alleen maar de sfeer komen proeven, of eerst een keer komen kijken voordat u besluit volgend jaar deel te nemen, dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant