De Kooracademie is een initiatief van Kamerkoor Capella Brabant uit Den Bosch. (Foto: Marc Bolsius)
De Kooracademie is een initiatief van Kamerkoor Capella Brabant uit Den Bosch. (Foto: Marc Bolsius) Foto: Marc Bolsius

Gratis proefles Kooracademie voor alle amateurzangers

Verenigingen 145 keer gelezen

DEN BOSCH | Ben jij een ervaren amateurzanger, maar heb je nog te weinig ervaring om je bij een echt ambitieus amateurkoor aan te sluiten? Dan is de Kooracademie misschien iets voor jou. Op dinsdag 14 september kun je gratis een voorproefje krijgen. 

Kamerkoor Capella Brabant uit Den Bosch biedt vocaal talent in de Kooracademie de kans om zich in een speciaal lesprogramma tot volwaardig (amateur)koorzanger te ontwikkelen. Onder leiding van zangdocent Frank Hermans volg je een opleiding van in totaal 32 lessen in ensembleverband. Je doet ook praktijk- en podiumervaring op en wordt zo klaargestoomd voor het ‘betere koorwerk’.

Voorproefje

Door het jaar heen vinden er verschillende presentaties en ontmoetingen plaats met het koor Capella Brabant. Bij concerten van het koor wordt in het programma telkens plaats gemaakt voor korte presentaties van de Kooracademie en samenzang met Capella Brabant. Dit om studenten een voorproefje te geven van het ‘echte werk’ en ze door het jaar heen te blijven motiveren.

Aanmelden proefles

De proefles is op dinsdagavond 14 september van 19.45 tot 21.15 uur en je kunt je aanmelden via kooracademie@capellabrabant.nl. Dan hoor je ook waar de proefles plaatsvindt. Deelname aan de Kooracademie kost 15 euro per les inclusief lesmateriaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant