Bericht van SeniorWeb Rosmalen.
Bericht van SeniorWeb Rosmalen.

Wilt u ook digitaal vaardiger worden? SeniorWeb staat voor u klaar!

Verenigingen 130 keer gelezen

ROSMALEN | Van 17 tot en met 23 januari presenteert SeniorWeb Rosmalen de Computervraagdagen 2022. Deze zijn bedoeld voor alle senioren die hun digitale vaardigheden willen verbeteren.

Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, beeldbellen, foto’s bewerken, uw apparaat adequaat beveiligen en onderhouden, of handige apps op uw tablet installeren en gebruiken. Dan bent u van harte welkom op de jaarlijkse Computervraagdagen van SeniorWeb in Rosmalen. Breng een bezoek aan de leslocatie in Annenborch en stel al uw vragen, of woon een presentatie bij die u inzicht geeft in wat SeniorWeb precies doet, hoe de werkwijze is en wat SeniorWeb voor u kan betekenen.

Computervraagdagen 2022

Per dag is er in verband met de huidige coronamaatregelen plek voor maximaal 3 personen. Op de hieronder aangegeven dagen kunt u van 09.30 tot 10.30 uur en van 10.30 tot 11.30 uur terecht op de leslocatie. Dat is Annenborch aan De Hoef 100 in Rosmalen.

Maandag 17 januari wordt er voorlichting gegeven over het aanbod van diensten van SeniorWeb (maximaal 3 personen per uur).

Dinsdag 18 januari is er een inloop (maximaal 2 personen per uur).

Woensdag 19 januari wordt er opnieuw voorlichting over aanbod van onze diensten (maximaal 3 personen per uur).

Donderdag 20 januari voorlichting gegeven over het aanbod van diensten van SeniorWeb (maximaal 3 personen per uur).

Vrijdag 21 januari is er opnieuw een inloop (maximaal 2 personen per uur).

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd voor een bezoek aan de inloop, waarbij u problemen bij het gebruik van uw apparaten kunt bespreken, dan belt u vooraf met telefoonnummer 06-20372776. Wilt een voorlichtingsmoment bezoeken, dan kunt u zich daarvoor aanmelden op telefoonnummer 06-20356366. Bel op tijd om zeker te zijn van een plekje. 

Gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap

De geduldige vrijwilligers van SeniorWeb Rosmalen staan online, telefonisch en/of op locatie voor u klaar en helpen u graag bij al uw vragen. Bent u nog geen lid? Ontvang dan de cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kunt u vrijblijvend kennis maken met alle voordelen. Voor meer informatie kijkt u op de website www.seniorweb.nl en/of www.seniorwebrosmalen.nl.

Uit de krant