Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Never Despair heeft afgelopen weekend het kampioenschap in de wacht gesleept.
Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Never Despair heeft afgelopen weekend het kampioenschap in de wacht gesleept. Foto:

Degradatie dichtbij voor tafeltennissers Never Despair

Overige sport 410 keer gelezen

Ook tegen het laaggeplaatste TTV Smash 1 in Monster heeft het eerste herenteam van Never Despair onvoldoende punten weten te scoren. Slechts vijf van de dertien punten gingen mee naar Den Bosch. 

Robin Vos wist drie partijen te winnen en Gertjan van de Braak kon daar twee punten aan toevoegen. De afwezigheid van Sjoerd van Heerebeek werd duidelijk gevoeld. Op de ranglijst blijft Never Despair daardoor stevig op de vijfde plaats staan met nauwelijks uitzicht op behoud van een plek in de landelijke 2e divisie van de NTTB.

Het eerste jeugdteam van Never Despair deed het afgelopen weekend beter. Zij wisten thuis het kampioenschap in de groep Landelijk C te behalen. Met 8-2 werd in de voorlaatste wedstrijd gewonnen van Tanaka 1 uit Etten-Leur. Een prima prestaties van Olivier Aguayo Quintero en Gijs Luijbregts, die beiden tot een 100% scoren kwamen in deze competitie. Niels Pastoor en Tian Glass hebben natuurlijk ook bijgedragen aan dit succes.

Heren 1 rest nog alleen de thuiswedstrijd tegen SVE 1. Deze toekomstige kampioen komt zaterdagmiddag 20 april om 14.30 uur op bezoek in het tafeltenniscentrum aan de 1e Rompert 9 in Den Bosch. Voor meer informatie: www.neverdespair.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant