Ter afsluiting van het eerste half jaar ontvingen de deelnemers aan G-Golf eind november een certificaat.
Ter afsluiting van het eerste half jaar ontvingen de deelnemers aan G-Golf eind november een certificaat.

Special Golf op BurgGolf Haverleij in Den Bosch

Sport 257 keer gelezen

DEN BOSCH | Juni 2021, na maanden voorbereiding, is het G-Golf (oftewel Special Golf) van start gegaan op BurgGolf Haverleij in Den Bosch. Sindsdien kunnen mensen met een verstandelijke beperking op zaterdag golflessen volgen, zodat zij zich kunnen bekwamen in deze sport. Voor deze doelgroep is het belangrijk om volledig te kunnen integreren in de maatschappij waarbij vrij bewegen een belangrijke factor is.

Ter afsluiting van het eerste half jaar, ontvingen de deelnemers op 20 en 27 november jongstleden een certificaat waarbij een groepsfoto natuurlijk niet mocht ontbreken. Ilco, Sjoerd, Peter, Frank, Chiel, Bert, Johan, Frans, Connie, Renée, Roel, Jacky en Bert hebben goede vorderingen gemaakt. Tijdens de par-3 sessie werd er zelfs een Birdie geslagen. Projectleider Peter Janssen (Cello) en coördinator Wim Jansen (BurgGolf Haverleij) complimenteren de golfprofessionals, de begeleiders en het management van BurgGolf Haverleij voor hun geweldige inzet en deskundigheid.

Start op 5 maart

Tijdens de wintermaanden zijn er overigens geen oefensessies voor Special Golf. De voorbereiding voor het voorjaar 2022 is wel in volle gang, waarbij zowel de pro’s, begeleiders als ook het management van BurgGolf Haverleij uitkijken naar de start van Special Golf op 5 maart 2022. Heb jij interesse? Breng dan gewoon eens een bezoek aan de website: www.specialgolfhaverleij2021.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant